Noua platformă SmartCash eCommerce Framework – undă verde pentru comerțul online

0

În contextul pandemiei care a redefinit rapid regulile economice la nivel mondial, multe afaceri s-au concentrat asupra vânzărilor online pentru a-și mentine activitatea. Cei mai afectati au fost industria horeca si comercianții de produse non-alimentare sau cei din mall-uri, pe care criza i-a luat prin surprindere, magazinele lor fiind închise încă. Pentru a-i sprijini, Magister, dezvoltatorul celui mai răspândit software pentru retail din România, lansează platforma SmartCash eCommerce Framework, care integrează toate funcționalitățile indispensabile unui magazin online.

Noua platformă online SmartCash eCommerce Framework vine în completarea aplicațiilor SmartCash RMS existente, oferind în plus funcționalitățile necesare pentru preluarea și onorarea comenzilor online. Se creează astfel un mediu online-offline complet integrat, care permite utilizatorilor o experiență reală, omnichannel, implicit un grad sporit de satisfacție și fidelitate.

Platforma SmartCash eCommerce Framework a fost construită pornind de la un software open source matur si robust, fiind astfel capabila să integreze rapid inovațiile, astfel încât magazinul online să țină pasul atât cu tendințele pieței și nevoile afacerii, cât și cu așteptările consumatorilor – condiție sine qua non într-un domeniu atât de dinamic și competitiv cum este comertul online.

SmartCash eCommerce Framework este găzduită în Google Cloud, cel mai performant sistem cloud in prezent, beneficiind de sisteme de accelerare a vitezei si globalizare a fisierelor, ceea ce asigură o performanță PageSpeed desktop de pana la 98 și o experiență responsive fluidă pe dispozitive mobile. Disponibilă în cadrul a trei tipuri de abonament, soluția eCommerce include și serviciile necesare de suport tehnic permanent pentru administrare în condiții optime de siguranță.

SmartCash eCommerce Framework completează proiectul inițiat de Magister la începutul crizei sanitare, portalul smartcash.store, cu ajutorul caruia peste 60 de magazine mici de proximitate au reușit să livreze în siguranță produse clienților.

Magister organizează prezentări online și webinarii despre SmartCash eCommerce Framework, iar companiile interesate pot solicita o prezentare gratuită. Site-ul demonstrativ pentru platforma eCommerce este disponibil la adresa market.smartcash.store.

“În cele aproape două decenii de activitate Magister, am întâmpinat multe provocări pe care am învățat să le transformăm în oportunități. De aceea, contextul actual ne mobilizează să găsim noi soluții în beneficiul comercianților și al consumatorilor.

Forțată de criza sanitară, piața autohtonă de retail a îmbrățișat era online mai rapid decât ar fi fost de așteptat. Sperăm ca acest trend să se păstreze și suntem mândri că Magister, companie cu ADN românesc, ajută antreprenorii locali să se alinieze tendințelor internaționale și să-și dezvolte afacerea cu ajutorul unei soluții online performante și accesibile, a declarat Dor Bujor Pădureanu, director general al companiei Magister.

Despre Magister Software  

Magister Software este dezvoltatorul platformei SmartCash RMS, cel mai raspandit software pentru retail din România.

Peste 7000 de magazine alimentare de proximitate din toata tara utilizeaza aceasta platforma. Solutiile companiei sunt disponibile in magazine alimentare de toate dimensiunile, atat din mediul orasenesc cat si din mediul rural, uneori in zone extrem de izolate. Din acest motiv ele reprezinta in acest moment coloana vertebrala pentru distributia de alimente catre populatie.

www.magister.ro

Despre SmartCash Retail Management System

Implementată în mii de unități comerciale, soluția SmartCash Retail Management System dezvoltată de Magister Software este, în prezent, cea mai raspândită platformă software integrată pentru retail din România. Platforma se adresează atât comercianților independenți, cât și lanțurilor comerciale cu procese complexe de business, înalt automatizate și cu un număr ridicat de utilizatori. www.smartcash.ro

Citește și