A aparut piesa care te trimite La fluierat prin tara

0

PISTOL este un rapper cu vechime in muzica. Dar, mai mult decat atat, este un roman care a ales sa prezinte o piesa ce ne aduce tara intr-o lumina diferita – acel loc tocmai bun pentru fluierat.

La fluierat prin tara a aparut chiar in preajma Rusaliilor tocmai ca sa marcheze (inca) unul dintre momentele cand romanii se gandesc la ei, cei apropiati si motivele pentru care sunt mandri ca s-au nascut aici.

Piesa se raspandeste repede, la fel ca si pasiunea ascultatorilor de a o savura „pe repeat”.

Ce spune PISTOL despre proiectul sau?

„Nu stiu altii cum sunt dar, eu cand merg prin tara si am ragazul, macar pentru cateva minute, sa privesc cu adevarat in jurul meu, ma trece un gand sa ma duc, sa imi iau campii… si dealurile… si muntii. E o Romanie calda si trebuie protejata de noi toti.”

Artistul spune ca a inceput sa scrie versurile piesei pe cand se afla la Sighisoara, intr-o plimbare si a dorit sa poata lua cu el „acest moment – dar nu doar imaginea din jur, ci si vantul si gandul”.

Instrumentalul piesei a fost produs de catre Rhazola, iar cel care a fluierat este Andi Banica. De master si montaj video s-a ocupat Serbanesku.

La fluierat prin tara inseamna un manifest de sine statator, dar si un inceput pentru mai multe proiecte, dupa cum declara PISTOL. Viitorul va fi unul muzical.

Citește și