VERACOMP ÎȘI CONSOLIDEAZĂ PORTOFOLIUL DE SOLUȚII DE SECURITATE CU WALLIX

0

București, 7 iulie 2020. Veracomp, distribuitor consultativ de soluții IT, a semnat recent acordul de distribuție pentru întreaga gamă de soluții WALLIX. Prin adăugarea soluțiilor WALLIX portofoliului său, Veracomp își consolidează portofoliul de soluții pe segmentul securității, în special pe zona soluțiilor de management și control al accesului utilizatorilor la servere, terminale și alte bunuri din rețea în mediile cloud.

WALLIX este unul dintre cei mai importanți producători europeni pe segmentul soluțiilor de management al conturilor cu drepturi speciale (priviledged access management, PAM).

Conturile cu acces privilegiat sunt principalele ținte ale atacurilor cibernetice. Hackerii încep prin a încerca să preia controlul unui cont privilegiat și să se folosească de acesta pentru a pătrunde în sistemul informatic pentru obține și mai multe drepturi și pentru a accesa apoi mai multe funcționalități și dispozitive. Scopul lor este de a accesa informații sensibile și / sau de a prelua controlul dispozitivelor, aplicațiilor, bazelor de date și asupra sistemului informatic în ansamblu. Un studiu Forrester indică faptul că aproximativ 80% din atacurile cibernetice reușesc, la un moment sau altul, să pirateze un cont privilegiat. Potrivit analiștilor Gartner, managementul conturilor privilegiate este prioritatea de top în stabilirea strategiei de securitate cibernetică *.

Soluțiile de securitate și networking au fost și rămân nucleul și baza de dezvoltare a portofoliului nostru. Suntem încântați de recentul parteneriat cu WALLIX și avem convingerea că extinderea strategică a portofoliului de soluții vine în sprijinul rețelei noastre de parteneri și, implicit, în avantajul companiilor și organizaților pe care aceștia le deservesc. WALLIX vine deopotrivă cu soluții de cea mai înaltă calitate, dar și cu un model de distribuție compatibile cu standardele pe care VERACOMP le-a promovat dintotdeauna,” declară Mircea Telinoiu, Business Development Manager, Veracomp.

Pawel Rybczyk, Senior Territory Sales Manager CEE & CIS, comentează: “Piața soluțiilor PAM înregistrează o etapă de creștere accelerată, de peste două ori mai mare decât cea a soluțiilor de securitate cibernetică, fiind o oportunitate excepțională de creștere pentru partenerii noștri. Cu expertiza bogată VERACOMP, știm că ne aliem cu cel mai bun partener pentru a pune soluțiile noastre la îndemâna organizațiilor românești.


Despre VERACOMP

Veracomp Europe a fost înființat în 2007, iar de atunci a înregistrat o evoluție permanent ascendentă. În prezent, are o rețea extinsă de parteneri specializați, cu prezență la nivelul întregii țări, cărora le asigură un portofoliu variat de soluții de securitate, networking, stocare și telecomunicații, servicii de suport tehnic, presales și educațional. Din 2018, Veracomp este Centru de Training Autorizat Fortinet. Pentru mai multe detalii, vizitați www.veracomp.ro


Despre WALLIX

Companie software care furnizează soluții de securitate cibernetică, WALLIX Group este specialistul european în administrarea conturilor privilegiate. Ținând cont de reglementările în vigoare și de amenințările de securitate cibernetică care vizează toate companiile în prezent, soluțiile WALLIX îi ajută pe utilizatori să se protejeze împotriva atacurilor cibernetice, a furturilor și a scurgerilor de date care derivă din furtul de credențiale și abuzarea unor drepturi de acces. Este prima soluție de pe piață care a primit certificarea de securitate de prim nivel (CSPN) din partea Agenției Naționale de Cibersecuritate (ANSSI) din Franța și, astfel, îndeplinește toate criteriile de conformitate cu reglementările în vigoare. Listată pe Euronext sub numele ALLIX și distribuită de o rețea de peste 170 de reselleri și integratori instruiți și acreditați, WALLIX însoțește peste 1000 de companii în securizarea viitorului lor digital. Mai multe informații: www.wallix.com