Cabot Transfer Pricing împlinește 10 ani de activitate și peste 300 de clienți

0

Cabot Transfer Pricing este una dintre puținele societăți de consultanță fiscală specializată în prețurile de transfer. Societatea are o echipă alcătuită din 5 specialiști permanenți și a lucrat de la înființare până în prezent cu mai mult de 300 de societăți comerciale.

Pentru aceste societăți, Cabot Transfer Pricing a furnizat servicii fiscale de la pregătirea de studii de comparabilitate și revizuire a dosarului de prețuri de transfer până la pregătirea efectivă a documentației de prețuri de transfer, pregătirea de politici de prețuri de transfer și asistență la controlul dosarului de prețuri de transfer.

Cabot Transfer Pricing se diferențiază printr-un set de valori împărtășite de toți membrii echipei – rezultate, eficiență, încredere, autenticitate – și demonstrate consecvent în activitatea de fiecare zi cu clienții.

În ceea ce privește modul de lucru și serviciile furnizate, Cabot Transfer Pricing se diferențiază prin:

  • preluarea părții de calcul indicatori financiari (rulaje intra-grup și alte date necesare raportului),
  • analiza riscurilor fiscale ca parte din proiecte,
  • înțelegerea modelului de business, ceea ce ne permite să validăm anumite mecanisme de afaceri.

Alina Andrei: „Am mare încredere că echipa noastră de specialiști va crește și că vom reuși să ajutăm din ce în ce mai multe societăți să se conformeze regulilor de prețuri de transfer, să își cunoască riscurile fiscale și de prețuri de transfer. Ne bucurăm că suntem apreciați de clienții noștri pentru agilitatea și dedicarea cu care tratăm proiectele în lucru și ne angajăm să răspundem cu modestie provocărilor de afaceri, conștienți fiind de faptul că ne putem îmbunătăți permanent.”

Cabot Transfer Pricing a atins anul trecut o cifră de afaceri peste 1 mil. Lei. Printre clienții firmei se află companii internaționale prezente în România și societăți filiale ale unor grupuri din Europa centrală și de est. Compania este un exemplu de tenacitate, implicare și antreprenoriat feminin de succes.

Citește și